Vouwbalgen een uitgebreid assortiment

Voor vouwbalgen bent u bij ons aan het juiste adres. Met 40 jaar ervaring kunnen wij u voorzien van de juiste vouwbalg op de juiste plaats.

R&K Techniek levert een zeer uitgebreid assortiment aan vouwbalgen vervaardigd uit diverse materialen zoals gecoat weefsel, leder, rubber, PVC, PU, PTFE en ook hittebestendige materialen. Vouwbalgen worden vervaardigd volgens model en of tekening in zowel serie maar ook als enkel stuks. De keuze van de vouwbalg wordt bepaald door de specifieke omstandigheden waaraan de vouwbalg moet voldoen. (afmetingen, bestand tegen, etc.)

Uniek, is ons standaard programma PVC vouwbalgen. Met behulp van een uitgekiend matrijzensysteem kunnen wij meer dan 50.000 verschillende PVC vouwbalgen vervaardigen. Ook hierbij geldt, dat deze per stuk leverbaar zijn. Tevens kunnen PVC vouwbalgen geleverd worden in een gedeelde uitvoering, bijvoorbeeld met een ritssluiting of klittenband.

Hieronder vindt u een overzicht van diverse soorten vouwbalgen welke wij u kunnen leveren. Maak gerust gebruik van de kennis en ervaring van R&K Techniek en neem contact op met ons op voor een geheel vrijblijvend advies.